A Vértesszőlősi Lakásotthonban tett látogatást dr. Kozma Ákos

A Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Vértesszőlősi Lakásotthonába látogatott az alapvető jogok biztosa 2022. december 13-án. Az ombudsmant András Katalin, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató általános főigazgató-helyettese és Zele István intézményvezető fogadta.
2022. december. 13.

Az ombudsman és helyettesei átadták az idei Justitia Regnorum Fundamentum díjakat

Az alapvető jogok biztosa és helyettesei ünnepélyesen átadták a Justitia Regnorum Fundamentum díjakat 2022. december 9-én.
2022. december. 09.

Ismét dr. Bándi Gyula lett a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes

Az Országgyűlés 163 igen szavazattal ismét dr. Bándi Gyulát választotta meg az alapvető jogok biztosa jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó helyettesévé 2022. december 7-én.
2022. december. 07.

A Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben tett látogatást dr. Kozma Ákos

Az alapvető jogok biztosa az Optional Protocol to the Convention Against Torture (OPCAT) Nemzeti Megelőző Mechanizmus (NMM) keretében látogatást tett a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben 2022. december 7-én.
2022. december. 07.

Látogatás a Somogy Megyei Gondviselés Szociális Otthonban

Dr. Kozma Ákos a Somogy Megyei Gondviselés Szociális Otthonba látogatott 2022. december 7-én, ahol az intézmény vezetője, Nemes Zita fogadta az ombudsmant.
2022. december. 07.

Látogatás a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben

Dr. Kozma Ákos és munkatársai az Optional Protocol to the Convention Against Torture (OPCAT) Nemzeti Megelőző Mechanizmus (NMM) keretében helyszíni ellenőrzést végeztek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben 2022. december 1-jén.
2022. december. 01.