Feliratkozás a Hírlevélre

 

A Magyarországon élő nemzetiségek jogainak védelmét ellátó biztoshelyettes kiemelt feladata, hogy figyelemmel kísérje az egyéni és közösségi nemzetiségi jogok, valamint az egyenlő bánásmód elvének gyakorlati érvényesülését, tapasztalatairól pedig rendszeresen tájékoztassa az alapvető jogok biztosát, az érintett intézményeket és a nyilvánosságot. Negyedévente megjelenő hírlevelében Szalayné Sándor Erzsébet áttekintést ad az adott időszakban hozzá érkező beadványok természetéről és tendenciáiról, a kiadott szakmai dokumentumokról, valamint a főbb hazai és nemzetközi szakmai eseményekről.

Amennyiben szeretne Ön is első kézből értesülni a Nemzetiségi Ombudsmanhelyettes aktuális tevékenységéről, igényét a nemzetiseg.hirlevel@ajbh.hu címre küldött e-maillel jelezheti. Ezzel Ön egyben nyilatkozik arról is, hogy a hírlevéllel kapcsolatos Adatkezelési Tájékoztatót megismerte és az adatkezeléshez az abban foglaltak szerint hozzájárult.

A hírlevélre történő feliratkozás semmilyen kötöttséggel vagy egyéb kötelezettséggel nem jár. Esetleges leiratkozási szándékát ugyancsak a nemzetiseg.hirlevel@ajbh.hu címre küldött üzenettel jelezheti.

 

Üdvözlettel:

Nemzetiségi Ombudsmanhelyettes Titkársága

Események