A Balassagyarmati Fegyház és Börtönben tett látogatást az ombudsman

Dr. Kozma Ákos és munkatársai az Optional Protocol to the Convention Against Torture (OPCAT) Nemzeti Megelőző Mechanizmus (NMM) keretében helyszíni ellenőrzést végeztek 2023. szeptember 15-én a Balassagyarmati Fegyház és Börtönben. Az ombudsmant Sinkó Csaba bv. ezredes, az intézet parancsnoka fogadta.
2023. szeptember. 15.

Látogatás az Ipolyparti Fészek Gyermekotthonban

A balassagyarmati Ipolyparti Fészek Gyermekotthonba látogatott dr. Kozma Ákos ombudsman 2023. szeptember 15-én.
2023. szeptember. 15.

A Fogyatékosságügyi Független Mechanizmus tevékenységével összefüggésben tartott szakmai kerekasztal-beszélgetést az ombudsman

A Fogyatékossággal élő személyek jogairól szóló ENSZ-egyezmény (CRPD) szerinti független mechanizmus tevékenységével, valamint a Fogyatékosságügyi Tanácsadó Testület felállításával és működésével összefüggésben tartott szakmai kerekasztal-beszélgetést az egyes fogyatékossági csoportokat képviselő országos érdekképviseleti szervezetekkel dr. Kozma Ákos ombudsman az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalában.
2023. július. 28.

Gyermekvédelmi konferencián vett részt és tartott előadást az alapvető jogok biztosa

A „Kihívások és lehetőségek a gyermekvédelmi szakellátásban” címmel rendezett gyermekvédelmi konferencián tartott előadást dr. Kozma Ákos ombudsman 2023. június 29-én Szegeden.
2023. június. 29.

Az olasz ombudsmanok Nemzeti Koordinációs Értekezletén tartott előadást dr. Kozma Ákos

Az olasz régiók és autonóm tartományok ombudsmanjainak Nemzeti Koordinációs Értekezletén tartott előadást az alapvető jogok biztosa 2023. június 9-én Rómában.
2023. június. 09.

Az országos nemzetiségi rajzverseny és fotópályázat nyerteseit köszöntötte az alapvető jogok biztosa

Az Országos Nemzetiségi Rajzverseny és a Nemzetiségi népismeret verseny – Országos nemzetiségi rajzverseny és fotópályázat nyerteseit köszöntötte dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2023. június 5-én az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalában.
2023. június. 06.